Aromaterapi i København

Book tid til massage med aromaterapi i København nu.

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Massage og Aromaterapi

Kunne du tænke dig at opleve thai massage med aromaterapi i Købenavn? Denne form for massage/aromaterapi er en let til medium massage med beroligende aromaolie. Olien har helbredende og beroligende egenskaber. Massage med aromaterapi er god til at lindre trætte muskler. Du kan altid føle dig tryg, når du besøger Baan Thai Wellness. Alle vores thailandske massører har arbejdet indenfor massørbranchen i mange år. Du kan derfor altid spørge til råds, hvis du skulle have noget på hjertet under en behandling. Kontakt os i dag og book en tid til aromaterapi i Købehavn.

Ring nu

 

Priser på massage og aromaterapi i København

  • 30 minutter for 300 kr.
  • 60 minutter for 550 kr.

Thai massage behandlinger hos os

Vi tilbyder yderligere syv forskellige thai massage behandlingsformer:

Du kan læse meget mere om behandlingerne ved at klikke på dem. Har du spørgsmål angående en eller flere af vores behandlinger er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål.

Thai Yoga Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Beroligende massage med aromaterapi i hjertet af København

Når du besøger Baan Thai Wellness til massage med aromaterapi i København er vores mål, at du skal slappe af og nyde oplevelsen til fulde. Vores lokaler er thai inspireret, så du føler at være i Thailand, når du besøger os til en ægte omgang thai massage.

Ideen bag Baan Thai Wellness er for at give alle en mulighed for at opleve ægte thailandsk massage. Vi gør derfor meget ud af, at alle vores massører er udlærte og erfarne indenfor feltet, så du altid kan føle dig trygt at besøge os. Hvis du søger efter aromaterapi i København, kan du trygt kontakte os. Vores professionelle terapeuter vil tilpasse en aromaterapi behandling, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Bestil tid til massage med aromaterapi i København

Vores massageterapeuter er uddannet i forskellige thai massageformer, herunder alm. thai massage, fodmassage, thai hot herbal og meget mere. Så lige meget om du ønsker at lindre dine muskelsmerter, muskelstivhed eller spændinger, vil vores massagebehandlinger give dig en følelse af afslapning og letthed i hele kroppen.

Ønsker du at bestille tid til en massage med aromaterapi i København skal du blot ringe til os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Så hvis du leder efter en skøn og afslappende oplevelse, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside og bestille en massage med aromaterapi i København.

Hvad er aromaterapi?

Aromaterapi er en massageform, hvor der anvendes æteriske olier og aromaer fra planter, for at fremme fysisk, mental og følelsesmæssig velvære. Aromaen udvindes fra planter, blomster, blade, bark, rødder og frugter. Deres koncentrerede duftstoffer har forskellige terapeutiske egenskaber.

Brugen af æteriske olier og planter har været kendt i årtusinder. Æteriske olier og planter blev brugt allerede i bibelsk tid – for eksempel nævnes frankincense som en gave til Jesusbarnet.

I det gamle Grækenland og Rom brugte man olier i medicinske behandlinger. Ægypterne anvendte krydderurter til at behandle både fysiske og mentale problemer. I Østen, som i Kina og Indien, har man i mange år haft viden om og brugt æteriske olier og plantebaserede ekstrakter.

Hvad er aromaterapi godt for?

  • Stressreduktion: Mange æteriske olier har beroligende egenskaber, der kan hjælpe med at reducere stress og angst.
  • Smertelindring: Olier som lavendel og pebermynte, kan hjælpe med at lindre kortvarig fysisk smerte og ubehag.
  • Forbedring af søvnkvalitet: Olier som lavendel og kamille, har en beroligende og afslappende effekt, som kan forbedre søvnkvaliteten.
  • Løft af humør: Nogle æteriske olier har opkvikkende egenskaber og kan hjælpe med at forbedre humøret og reducere symptomer på depression.
  • Forbedret velvære: Aromaterapi kan bidrage til at forbedre generel trivsel og skabe en følelse af balance og harmoni.
Skriv til os

Ring til os