Oplev Baan Thai massage i København

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Vores special Baan Thai Massage i København, Nordhavn er en den mest populære massageform og anbefales til alle. Det er en rigtig behagelig behandling, hvis du ikke har prøvet at blive masseret før. Under vores Baan Thai massage bruger vi olie, lange sindsfulde bevægelser og vibrationer til at stimulere kroppen og sindet.

Vi bestræber os for at du skal føle dig tryg og afslappet, når du besøger vores lokaler i Nordhavnen. Derfor er alle vores medarbejdere erfarne massører som har arbejdet i massørbranchen i mange år. Du er derfor altid velkommen til at stille både små og store spørgsmål under alle vores behandlinger.

Ring nu

 

Priser

  • 30 minutter for 400 kr.
  • 60 minutter for 600 kr.

Thai massage behandlinger

Vi tilbyder yderligere syv former for thai massage:

Ved at klikke på den specifikke massagebehandling kan du læse mere omkring den. Skulle du også have spørgsmål til en behandling er du mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi vil gøre vores bedste til at besvare dine spørgsmål.

Thai Yoga Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Baan Thai massage i indre København

Du behøver ikke at rejse hele vejen til Thailand for at opleve Baan Thai massage. Vi hos Baan Thai Wellness i København tilbyder den klassiske Baan Thai massage, som man kender fra Thailand. Alle vores massører er fra Thailand og har mange års erfaring i massørbranchen både fra Thailand og Danmark.

Vores vision er nemlig at give alle dem som drømmer om at opleve ægte thai massage vil kunne have mulighed for det. Derfor gør vi en stor dyd i at oplære alle vores massører i ægte thailandske massør værdier.

Ring og bestil tid til en Baan Thai massage i København

Ønsker du at bestille tid til vores Baan Thai massage i København bedes du blot ringe til os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig i vores lokaler!

Skriv til os

Ring til os