Ægte Thai Hot Herbal Compress massage

Book din tid til Thai Hot Herbal Compress i dag!

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Massageteknikken Thai Hot Herbal Compress er en metode, der anvendes i traditionelt thailandsk medicin. De urter vi gør brug af kommer direkte fra Thailand, og er med til at lindre dybe muskelspændinger samt frigive blokeret energi. Urterne er bundet ind i et blødt stykke stof, og stødes blidt over hele din krop. Hos Baan Thai Wellness tilbyder vi altid afslappende og tryg thai massage i vores lokaler i Nordhavnen.

Ring nu

 

Priser på vores Thai Hot Herbal Compress

  • 30 minutter for 400 kr.
  • 60 minutter for 600 kr.

Læs mere om vores andre thai massage behandlinger

Her kan du læse mere om vores massageformer:

Du kan læse meget mere om behandlingerne ved at klikke på dem enkeltvis. Skulle du stå med ubesvaret spørgsmål angående en bestemt behandling er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvor vi vil besvare dine spørgsmål.

Oplev ægte Thai Hot Herbal Compress massage hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Thai Hot Herbal Compress i Nordhavnen

Vores thailandske massører har mange års erfaringen indenfor massørbranchen. Vi gør derfor altid en stor dyd i, at du skal føle dig tryg, når du besøger vores lokaler i Nordhavnen. Visionen med Baan Thai Wellness er, at alle kan få et lille indblik i ægte thailandsk massage uden at rejse flere 1.000 kilometer til Thailand. Hele ideen bag Baan Thai Wellness er nemlig at give alle en mulighed for at opleve ægte thailandsk massage i hjertet af København.

Alle vores behandlinger udføres af vores thailandske er højt kvalificerede massører, som du altid kan stille spørgsmål til under behandlingen.

Bestil tid til Thai Hot Herbal Compress i dag.

Kunne du godt tænke dig at bestille tid til vores Thai Hot Herbal Compress massage skal du blot tage telefonen og ringe til os på 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os