Prøv thai yoga massage i København

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Denne massageform kombinerer akupressur, indiske ayurvediske principper og yogastillinger. Thai yoga massage er en meget alsidig massageteknisk, der arbejder med din krops muskler, led og bindevæv. Medbring gerne behageligt og blødt tøj – undgå glatte materialer. Undgå også gerne store måltider før massagen, så din mave ikke er fuld, og du dermed har lettere ved at udfører yogastillingerne.

Alle vores erfarne massører er fra Thailand og har arbejdet mange års i massagebranchen. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du besøger Baan Thai Wellness i Nordhavnen.

Ring nu

 

Priser

  • 30 minutter for 400 kr.
  • 60 minutter for 600 kr.

Vores andre thai massage former

Her kan du se mere om vores andre thai massage behandlinger:

Ønsker du at læse mere om vores andre thai massage behandlinger? Så kan du blot klikke på den du ønsker at vide mere om. Skulle du have spørgsmål til en af vores behandlinger er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvor vi vil gøre vores bedste til at besvare dine spørgsmål.

Thai Yoga Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Behagelig thai yoga massage i hjertet af København

Alle vores thai massage behandlinger udføres af fagfolk som har været i branchen i mange år. Du kan dermed altid føle dig tryg, når du besøger os. Vores vision er at give alle dem som drømmer om at opleve ægte thai massage en oplevelse af afslapning og velvære. Alle vores thai massører er højt kvalificerede med mange års erfaring indenfor thai massage.

Bestil tid til thai yoga massage i København

Ønsker du at bestille tid til en thai yoga massage i København bedes du blot kontakte os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig i vores lokaler i Nordhavnen!

Skriv til os

Ring til os