Opnå velvære med en tryg og afslappet

Oplev thai massage ikke langt fra Hellerup

Book tid til thai massage nær Hellerup i dag!

Ring nu

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Hos Baan Thai Wellness i Nordhavnen tilbyder vi afslappende og sikkert thai til mænd og kvinder. Vores vision er at kunne levere thai massage nær Hellerup, hvor du ikke skal rejse hele vejen til Thailand. Målet med Baan Thai Wellness er at give alle et indblik i thai massage, hvor krop og sjæl er i centrum.
Vi gør altid et godt stykke arbejde for at få vores til at føle sig trygge og afslappede, når de rejser til Nordhavnen.

Vi er beliggende i Nordhavnen kun 10 minutters kørsel fra Hellerup.

Book tid
Traditionel Thai Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Ægte thai massage behandlinger nær Hellerup

Vi tilbyder i otte thailandske massage behandlingsformer:

Du kan læse meget mere om vores andre thai massage behandlinger – klik blot på den ønskede behandling. Har du yderligere spørgsmål til en af vores behandlinger er du velkommen til at kontakte os.

Thai massage nær Hellerup af erfarne massører

Vi tilbyder altid professionel thai massage af massører som har været i branchen i mange år. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du er hos os. Vores erfarne thai massører er højtuddannede og med mange års erfaring fra både Thailand og Danmark.

Når du besøger os vil du opnå velvære i både krop og sjæl. Vi går nemlig meget op i at give en afslappet stemning i vores lokaler nær Hellerup. Vores lokaler har thai inspireret indretning med musik der understøtter harmoni og balance.

Ring og bestil tid til thai massage nær Hellerup

Ønsker du at bestille tid til vores thai massage nær Hellerup hos Baan Thai Wellness bedes du ringe til os på 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os