Oplev traditionel thai massage i København

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Traditionel Thai Massage København

Hos Baan Thai Wellness vil du opleve traditionel thai massage i København. Har du været i Thailand og prøvet en rigtig traditionel thai massage, og ønsker du at genskabe den oplevelse? Så står vores erfarne thaimassører klar til at tage imod dig i vores lokaler i Nordhavnen. Alle vores massører er fra Thailand og har mange års erfaring indenfor massagebranchen. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du besøger os i Nordhavnen.

Vores traditionelle thai massage tilbyder en blød helkrops massage til at aktivere og balancere kroppen. Traditionel thai massage er meget afslappende og stimulerer din krops blodcirkulation.

Ring nu

 

Priser

  • 30 minutter for 400 kr.
  • 60 minutter for 600 kr.

Læs om vores andre thai massage behandlinger i København

Vi tilbyder syv yderligere former for thai massage:

Du kan læse meget mere om vores andre thai massage behandlinger ved at klikke på dem. Har du spørgsmål til en af vores behandlinger er du mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi vil gøre vores bedste til at besvare dine spørgsmål.

Traditionel Thai Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Tryg og afslappende traditionel thai massage behandlinger i København

Vi gør altid en stor dyd i at gøre vores gæster trygge og afslappet, når man besøger os i Nordhavnen. Baan Thai Wellness’ formål er at give alle en indsigt i thai massage i København, hvor kroppen får en god massage.

Bestil tid i dag til en traditionel thai massage i København

Ønsker du at bestille tid til en traditionel thai massage i hjertet af København bedes du kontakte os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os