Thailandsk rygmassage i København

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Denne type massage er en medium til stærk massageform, der anvendes til at lindre spændinger i rygmusklerne, skulder og nakke. Vores thailandske massører bruger en mentol-baseret creme til massagen. Skulder- og rygmassage passer til dig som har et stillesiddende job eller er studerende, hvor du sidder foran computeren i mange timer adgangen.

Baan Thai Wellness tilbyder dig en bred vifte af forskellige traditionelle thailandske massage behandlinger. Alle vores massører er fra Thailand, og har alle massør erfaring i både Thailand og Danmark. Vores behandlinger løsner op i alle former for kropsspændinger, styrker kroppens naturlige kredsløb samt afstressende.

Ring nu

 

Priser

  • 30 minutter for 300 kr.
  • 60 minutter for 500 kr.

Vores andre massagebehandlinger

Vi tilbyder disse thai massage behandlingsformer:

Kunne du tænke dig at læse mere omkring nogle af vores andre behandlinger? Så klikker du blot på den ønskede massagebehandling. Har du yderligere spørgsmål til vores behandlinger er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Thai Yoga Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Oplev ægte thai rygmassage i hjertet af København

Hele visionen bag Baan Thai Wellness er, at vi vil tilbyde alle en ægte thailandsk massage oplevelse uden man behøver at rejse til Thailand. Alle vores thailandske massører har mange års erfaringen indenfor feltet. Derfor udføres alle behandlinger af højt kvalificeret massører, så du kan føle dig tryg og afslappet, når du besøger os.

Under en behandling er du altid velkommen til at stille spørgsmål til vores massør. Vi gør en stor dyd i at besvare alle spørgsmål, da vi stræber os for, at du får en tryg og også gerne lærerig oplevelse hos os.

Ring og bestil tid til vores rygmassage i København

Kunne du tænke dig at booke en tid til vores thailandske rygmassage bedes du blot ringe til os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os