Opnå velvære med en tryg og afslappet

Oplev ægte thai massage i København

Book tid til thai massage i København i dag!

Ring nu

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Hos Baan Thai Wellness I Nordhavnen tilbyder vi afslappende og tryg thai massage for både mænd og kvinder. Vores vision er nemlig at kunne tilbyde en autentisk thai massage i hjertet af København, hvor man ikke behøver at rejse hele vejen til Thailand.

Vi tilbyder en lang række forskellige thailandske massagebehandlinger. Alle vores medarbejdere er alle erfarne thailandske massører som har arbejdet indenfor massørbranchen i mange år – både i Danmark og Thailand. Thai massage er særlig godt, hvis du ønsker massage som løsner op i dine kropsspændinger, styrker din krops naturlige kredsløb samt afstresser kroppen.

Bestil tid til en ægte thai massage i KBH hos Baan Thai Wellness.

Book tid
Traditionel Thai Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

Thai massage i København hos Baan Thai Wellness

Vi tilbyder i alt otte forskellige thai massage behandlingsformer i vores lokaler i hjertet af KBH:

Læs mere om vores behandlinger ved at klikke på dem. Skulle du have spørgsmål eller andre ting på hjertet er du naturligvis også altid velkommen til at tage kontakt til os, hvor vi så vil stræbe os for at besvare dine spørgsmål.

Erfarne massører udfører thai massage i KBH

Vi hos Baan Thai Wellness gør en stor dyd i at alle vores gæster skal føle sig trygge og afslappet, når man besøger os. Vores vision er at kunne give alle en indsigt i ægte thai massage i hjertet af KBH.

Bestil tid i dag hos os til thai massage i København

Kunne du tænke dig at opleve ægte thai massage i hjertet af København? Så ring endelig til os på telefonnummer 50 30 41 71, og book en tid allerede i dag. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os