Opnå velvære med en tryg og afslappet

Ægte thai massage på Østerbro

Book tid til thai massage i København i dag!

Ring nu

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Thai Massage København Ø

Forkæl krop og sind med thai massage på Østerbro.

Har du været i Thailand og prøvet thai massage eller bare rigtig gerne vil prøve det? Så står vores dygtige thailandske massører klar til at tage imod dig. Oplev ægte thai massage på Østerbro hos Baan Thai Wellness.

Vi tilbyder behandlinger som vare alt fra 30 minutter til en time. Du har derfor mulighed for både at komme ind hos os i en lettere travl hverdag samt i weekenden, hvor du ønsker en længere behandling.

Vi tilbyder et bredt udvalg af traditionelle thailandske former, og vores erfarne massører er alle fra Thailand. Alle vores behandlinger frigiver spændinger i din krop, den naturlige cirkulation af din krop og afstresser.

Book tid
Traditionel Thai Massage i København hos Baan Thai Wellness i Nordhavn

8 forskellige former for thai massage på Østerbro

Vi tilbyder otte forskellige thai massage behandlingsformer i vores lokaler på Østerbro:

Du kan læse mere om behandlingerne ved at klikke på dem ovenfor. Har du spørgsmål til en bestemt behandling er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvor vi vil besvare dine spørgsmål.

Vi tilbyder altid professionel thai massage af professionelle, der har været i branchen i mange år, så du kan føle dig tryg, når du besøger.

Vores mål er at give alle en smagsprøve på thai massage i hjertet af København, hvor krop og sjæl får en skøn massage. Vores erfarne thai massører er højtuddannede massører med mange års erfaring med thai massage.

Bestil tid til ægte thai massage på Østerbro

Kunne du tænke dig at opleve thai massage på Østerbro? Så ring endelig til os på telefonnummer 50 30 41 71, og book en tid allerede i dag. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os