Behagelig thailandsk fodmassage i København

Åbningstider: Mandag – søndag: 9.00 – 21.00
Telefon: 50 30 41 71

Fodmassage i København

Hos Baanthai Wellness i København tilbyder vi thailandske fodmassage der har en utrolig afslappende effekt og genaktiverer blodcirkulationen i hele kroppen. Vores erfarne thailandske massører masserer dine ben og bruger også zoneterapi under behandlingen. Fodmassage anbefales især til dig som lider af søvnløshed eller angst.

Vores erfarne massører bestræber sig for at du skal føle dig tryg og sikker, når du besøger os. Vores massører har derfor mange års erfaringen indenfor massørbranchen. Skulle du have spørgsmål under behandlingen er du også altid velkommen til at stille dem under behandlingen, hvor vores massør vil besvare dem.

Ring nu

 

Priser på fodmassage

  • 30 minutter for 400 kr.
  • 60 minutter for 600 kr.

Læs mere om thai massage behandlinger hos Baan Thai Wellness

Vi tilbyder yderligere syv forskellige thailandske massage og behandlingsformer, lokalt i København:

Ønsker du at vide mere omkring en af vores behandlinger – klik blot på den specifikke massagebehandling, og læs mere om den. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål til en af behandlingerne på klinikken i København.

fodmassage fra Baan Thai Wellness i Nordhavn

 

Oplev thailandsk fodmassage i hjertet af København

Visionen bag Baan Thai wellness er at tilbyde traditionel thailandsk massage uden, at du behøver at rejse hele vejen fra København til Thailand.

Vores lokaler i Nordhavnen er thai inspireret, så du næsten føler, at du er kommet til en rigtig thailandsk massør i Thailand. Alle vores behandlinger udføres af højt kvalificerede thailandske massører.

Bestil tid til vores thailandske fodmassage i København

Ønsker du at bestille tid til vores thailandske fodmassage i København bedes du blot ringe til os på telefonnummer 50 30 41 71. Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

Ring til os